Interior design

Interior Design

Att skapa unika miljöer och inredningsdesign är ett område som exploderar. Vårt bidrag till utvecklingen är att kunna printa på helt nya material. Våra produkter lämpar sig både hemma men också för design av offentliga miljöer som t ex. hotell, butiker, väntrum, kontor och konferenslokaler. Listan kan göras oändlig.

Gemensamt är möjligheten att kontrollera designen ner till minsta del. Då kan vi skapa den miljö som önskas för att stärka varumärket eller förhöja upplevelsen. För att tydliggöra vår vision med inspirerande miljöer! Välkommen till framtiden!

UNIKA PRODUKTER!

I vår specialanpassade maskin kan du printa på fler material än tidigare. Material som verkligen är anpassat för inredning. Allt från gardiner, draperier, tapeter, kuddar och textilier till golvskivor som är printade med ditt eget mönster eller mönster som du beställer av oss. Nu är det möjligt att skapa inredning som är personligt designad ner till minsta detalj!

SÅ HÄR GÅR DET TILL!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få den design du behöver till ditt projekt. Vi har kontakt med flera designers som kan skapa det mönster du vill ha. Har du ett eget mönster du vill använda så är det ännu bättre. Tillsammans tar vi fram rätt material för ditt projekt!

MÖNSTERHJÄLP!

Hos oss får du hjälp att skapa mönster och manér.

SÄLJ MÖNSTER HOS OSS!

Vi bygger upp vårt arkiv med mönster och söker nu personer som vill vara med att skapa vår nya designer-site. Är du en kreativ designer som vill sälja dina mönster? Hör av dig till oss! 031 805095 eller info@inform-cmg.se

Send this to a friend