Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

VILL DU VARA MED OCH SATSA?

 

Vi söker en säljare med höga ambitioner

 

DanagårdLiTHO, som är en av Sveriges större grafiska producenter, har genom köpet av det Göteborgsbaserade tryckeriet Litorapid Media/Inform, stärkt närvaron i Västsverige.

 

Du som söker den här tjänsten har viss erfarenhet från branschen, söker nya utmaningar och affärsmöjligheter, samt vill vara med och utveckla vårt kunderbjudande. Du kommer i första hand att vara verksam inom Göteborgsregionen.

 

Personliga egenskaper som vi uppskattar:

Du är noggrann och ambitiös med ett stort engagemang. Du bör också vara initiativrik, självgående och ha ett positivt sätt.

 

Placeringen är i Göteborg. Skicka in din ansökan på jobb@dgli.se senast 10 september.

 

DangårdLiTHO är en av Sveriges större grafiska producenter. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund. DanagårdLiTHO har cirka 80 medarbetare och omsätter cirka 150 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och med produktion och huvudkontor i Ödeshög.

_____________

Jobba hos oss

Send this to a friend