SoftWall

SoftWall

Se videon om SoftWall!

------- SoftWall - ett extremt flexibelt sätt att synas! -------

BYGGBAR

I SoftWall-systemet kan du bygga precis vad du behöver vid event och utställning. Allt från väggar och podier till hela förvaringsrum där du kan stuva undan produkter och liknande. SoftWall är extremt byggbart, det är bara fantasin som sätter gränser!

MÅNGA STORLEKAR

SoftWall-systemets väggar finns i en uppsjö storlekar klara att ta med på event eller mässa i den medföljande väskan. Systemet går att kombinera om man har fler väggar och vill bygga ihop dessa!

GÅR ATT HYRA

Nu kan du även hyra din SoftWall. Du köper endast tyget och hyr ställningen när du behöver, i dom storlekar och utförande som du behöver just då.

FLERA BUDSKAP

I SoftWall-systemet är det enkelt att byta budskap. Tyget går att vika ihop vilket innebär att det är enkelt att packa ner. Behöver du uppdatera på annan ort så kan du skicka det på posten. Smidigt, enkelt och håller nere kostnaderna!

BAKBELYSNING

Vill du få en extra dimension på ett budskap så kan du välja ett tyg som är avsett för bakbelysning. Då köper du till en extra LED slinga som gör att ditt budskap syns extra bra speciellt där det är mörkt!

ENKEL MONTERING

Det är enkelt och smidigt att montera i hop systemet. Man klarar det på en person. Systemet är robust och klarar påfrestningar när du reser. Viktigt då man gärna vill ha ett fungerande system när man kommer fram!

TVÄTTBAR

När du varit ute och systemet hanterats ett antal gånger så kan det bli fläckar och solkigt om du har otur. Ingen fara du läger banderollen i tvättmaskinen så har du ett fräscht system igen.

Send this to a friend