Rullprint

HP_Designjet_L65500_image

 

 

 

 

 

 

RULLPRINT

S T O R B I L D

Vi printar på en mängd olika material som tex. canvas, tyg, tapeter, vinyl, bannermaterial, backlit, blocklout och nanofilm. Vi har också ett brett utbud på upphängning och uppställningslösningar.   Hos oss får du hjälp med allt från enkla roll-ups till avancerade monterlösningar för din mässa eller hela reklamkampanjer i din butikskedja.

 
   • Utomhus/inomhus-material
   • Mycket hög kapacitet.
   • Stora format.
   • Färgstyrning via kontinuerligt uppdaterade profiler
Rolls of paper isolated on white

FLERA TEKNIKER

På Inform-CMG kan vi printa med flera olika typer av bläckteknologien. Vi använder bl.a latex, ecosolvent och UV. Dom olika teknologierna lämpar sig för olika typer av material. Det är också viktigt när man tänker på aspekter som miljö, arkivbeständighet, vattentålighet lukt och färgåtergivning. Vi producerar i rätt upplösning och kan också printa med vitt. Detta är bra om man vill printa på ett redan färgat material.

Vi är mycket noga med våra färgprofiler vilket borgar för att vi får en så ”originallik” produkt som möjligt

MEDIA i MÅNGFALD

Vi kan även lägga på laminat med olika egenskaper för att skydda din produkt. För att effektivt skära ner produkten jobbar vi med flera tekniker. Dels i automatskärare eller i Cad-styrt bord. Vi har också möjlighet att skära direkt i våra printrar vilket sparar både tid och pengar.

IMG_0780.JPG

Hp_logo-93MuthoOcé_Logo.svg

Send this to a friend