Cad-skärning och fräsning

 

 

 

 

 

 

CAD-SKÄRNING

____

E X A K T

Gör komplicerade förpackningskonstruktioner eller stansningar på ett enklare sätt. Detta digitala skärbord utgår från din skäranvisning gjord i exempelvis Illustrator. Nu kan du designa fritt och ta fram exklusiva förpackningar i små serier eller testa enstaka prototyper.

Cad-skärning kan även göras på komplicerade figurer i storformat när du vill göra en spektakulär skylt eller detaljer i en mässmonter eller butiksinredning.

Varför CAD-skärning och fräsning?

  • Öka förädlingsvärdet
  • Vi kan skära, fräsa, biga på papp, plast eller trä
  • Inga dyra stansformskostnader vid mindre upplagor eller avancerade figurer
iStock_000020390503_Full

PRECISION

Att kunna skära och fräsa med högsta precision gör att tekniken blir användbar för dom flesta produkter, allt från butiksinredning och cellkonstruktioner till prototypframtagning och exklusiva förpackningar i kartong, plast eller trä. Vi jobbar dessutom med ett material som heter Re-board, vilket är ett skivmaterial där man printer direkt på och skär sedan ut mäss-konstruktioner som tex. bord, podier, stolar, pelare och liknande lösningar enkelt och effektivt.

PACKAGING

Förpackning i olika format och utseenden blir plötsligt möjligt att göra även i mindre upplagor. DU kan göra en liten serie för att se om utseendet fungerar i konsumentledet och sedan göra förändringar i design och form tills du är nöjd.

Komori lith_g40p_top
Komori2-logo (kopia)

Send this to a friend