Webbdesign

Låt inte webben bli ett passivt skyltfönster

Vår filosofi när det gäller webb-design är att ’kostymen’ inte får skymma innehållet. Och det är viktigt att dina besökare kan uträtta något. Webbdesign idag är också hårt länkat till hur väl sidan eller specifikt innehåll på webbplatsen kan hittas via sökmotorerna och att den fungerar i såväl datorskärm som smartphone och surfplatta.

Sedan blir det allt viktigare att designa webben så att användare faktiskt leds till att göra någon form av avslut, ta kontakt eller aktivt köpa en tjänst eller vara. Vi kan hjälpa till att reda ut begreppen och designa er webb så att den gör mer nytta än att enbart vara ett skyltfönster eller passiv varukatalog i cyberrymden.

 

Webbstrategier: Har du fastnat i nätet eller agerar du spindel?

Inform-CMG kan hjälpa dig ta fram en professionell grund för de webbplatser och webbtjänster du behöver. Vi tar tillsammans med dig fram en plan för vad webben ska ha för uppgift, hur den ska navigeras och slutligen hur den ska underhållas och uppdateras.Webstrategi

Vi undersöker då också om webben på ett förtjänstfullt sätt kan understödja befintligt marknadsföringsmaterial, säljstöd eller annan information och om man ska använda insticksmoduler eller filmstreaming för att öka effekten av din webbsatsning.

Därefter har man ett perfekt utgångsläge för att bygga en effektiv och prisvärd webbplats med rätt design för just ditt företag, tjänst eller produkt.

Vi lovar att detta förarbete kommer att löna sig i längden!

 

 

Struktur och innehåll:  Att locka in besökaren och hålla henne kvar!

Vi tror på innehållets makt. Om du har något bra att säga eller sälja och inte skymmer sikten för besökaren med lull-lull och svår navigering så är mer än hälften vunnet! Inform-CMG har lång erfarenhet att skapa bra webbnavigering. Vi rensar bort det onödiga, optimerar innehållet och gör en struktur som fungerar och som webbplatsen kan växa i.

Och känner man sig hemma på din sajt så kommer man ju gärna tilbaka!

Spiderinwebb

 

Leave a reply

Send this to a friend